< Back to projects

Hive world parkour village

We were commissioned to design and construct a playful village in a tricky triangular plot within a London school playground. In response to the brief, we created a bespoke hexagonal playground structure with a top leaping height of 2.3 meters.

Steel bars, timber ramps and dens allow the children to leap around and hide within the structure. We produced a colourful stage, green mound seating and two connected curvy treehouses with circular access platforms. Finally, we tackled the landscaping with 40 meters of planting to form a green perimeter with integral seating.

Canonbury Primary School

Summer 2018

London

The way Made From Scratch interpreted our design brief ensured the playground space is successful beyond anything we could have imagined.

Mr Patrick Mildren, Headteacher, Canonbury School